Конкурс-захист студентських наукових робіт спеціальності 024 «Хореографія».

28.03.2024 | 22:57

Добрий день всім хто вважає, що науку про хореографічне мистецтво в Україні треба розвивати ще з студентських років.

Запрошуємо вас до участі в Конкурсі-захисті студентських наукових робіт спеціальності 024 «Хореографія».

Львівський національний університет імені Івана Франка проводить у 2023/2024 навчальному році проводить Всеукраїнський конкурс-захист студентських наукових робіт із галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія» (далі Конкурс).

До участі в Конкурсі запрошуються здобувачі вищої освіти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» у закладах вищої освіти України незалежно від форм власності та підпорядкування, в тому числі іноземці та особи без громадянства, що навчаються у цих закладах, здобувачі освіти закладів вищої освіти інших країн.

На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи здобувачів вищої освіти з актуальних проблем в межах спеціалізації «Хореографія», які є пошуковими за своїм характером, мають наукове та/або прикладне значення, не мають відзнак інших конкурсів.

Роботи необхідно надсилати до 30 березня 2024 року (включно) на електронну адресу: oleksandr.plakhotnyuk@lnu.edu.ua, тема листа «На конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації “Хореографія”». Файл з науковою конкурсною роботою повинен мати лише назву роботи. Шифр конкурсній роботі присвоюється оргкомітетом.

Представлення власних досліджень конкурсантами відбудеться 10 квітня 2024 року в рамках ХІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Хореографічне мистецтво – мистецькі виміри»

За результатами рецензування наукових робіт Галузева конкурсна комісія сформує рейтинговий список, який оприлюднить до 30 квітня 2024 року на сайті Львівського національного університету імені Івана Франка.

Відповідальний секретар оргкомітету Конкурсу доц. к. мистецтвознавства Олександр Плахотнюк (тел.: +38(066) 7389413)