Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музикознавчий Універсум: університетські дискурси»

04.11.2022 | 22:48

3 листопада 2022 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музикознавчий Універсум: університетські дискурси», організована кафедрою музикознавства та хорового мистецтва факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка та Інститутом музики Колегіуму гуманістичних наук Жешувського університету (Польща).

Подія була присвячена 110-літтю львівської музикології і пройшла у змішаному форматі. Урочисте відкриття та пленарне засідання конференції відбулися у Дзеркальній залі Львівського університету. З вітальним словом до учасників конференції звернулися Ректор Львівського університету Володимир Мельник та Декан факультету культури і мистецтв Майя Гарбузюк. З музичним вітанням перед учасниками конференції виступив вокальний ансамбль студентів І-го курсу освітньої програми “хорове диригування”. Секційні засідання пройшли у приміщенні факультету культури і мистецтв на вул. Валовій, 18. У конференції взяли участь і виступили з доповідями визначні вчені-музикологи та молоді науковці з України, Польщі, Німеччини, Австрії, США та Бразилії.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з колегами із провідних наукових інституцій європейського та американського континентів, віримо у майбутнє львівської музикології в контексті світової музикознавчої науки. Разом переможемо!

Програма конференції 03.11.2022