УВАГА! Інформація для вступників в магістратуру за технологією ЗНО

15.05.2019 | 08:15

Магістратура (Реєстрація на ЗНО)

5 кроків для вступу в магістратуру за технологією ЗНО ⭐️

⭐️ Крок 1. Звернутися до приймальної комісії і зареєструватися на єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови або/та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) з права та загальних навчальних правничих компетентностей.
Реєстрація триватиме з 13 травня до 3 червня.

⭐️ Крок 2. Вступник має отримати в приймальній комісії екзаменаційний листок, який є підтвердженням реєстрації. За номером листка та PIN-кодом він чи вона матиме доступ до «Кабінету учасника ЄФВВ/ЄВІ» на сайті УЦОЯО . Там буде вся інформація про тестування – місце, правила, результати.

⭐️ Крок 3. Вступник має скласти ЄВІ (ЄФВВ).
Основна сесія єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) проводиться 2 липня (у дві зміни: початок першої – о 10:00, другої – о 14:00), єдиного фахового вступного випробування з (ЄФВВ) права та загальних навчальних правничих компетентностей – 4 липня (початок о 10:00).

⭐️ Крок 4. Отримавши результати, вступник має подати заяви та документи до обраного(-их) вишів.
Прийом заяв та документів для вступників триватиме з 10 до 23 липня (для осіб, які вступають за результатами ЄВІ/ЄФВВ) та з 17 до 25 червня для тих, хто має право відповідно до Умов прийому вступати за результатами іспитів у закладах вищої освіти.

⭐️ Крок 5. Отримавши рекомендації, вступник має виконати вимоги до зарахування, зокрема, принести до вишу оригінал диплома та додаток до нього.

Список рекомендованих до зарахування на бюджетні місця має бути оприлюднено не пізніше 5 серпня.
Принести оригінали документів в обраний виш та загалом виконати усі вимоги до зарахування вступники мають до 18-ї години 10 серпня.

ℹ️ Детальніше тут: https://bit.ly/2VwmWfY

Вступна кампанія ЛНУ ім. Івана Франка