“Університетська бібліотека як простір соціокультурної комунікації”

06.04.2017 | 08:25

Шановні колеги!

            Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Університетська бібліотека як простір соціокультурної комунікації”, яка відбудеться 18–19 травня 2017 р. Партнери конференції: секція університетських бібліотек Української бібліотечної асоціації, Наукова бібліотека ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Робота конференції буде організована за такими напрямами:

1) наукова бібліотека як інформаційний і соціокультурний центр університету;

2) сучасні стратегії розвитку університетських бібліотек;

3) рідкісні та цінні видання у фондах бібліотек ВНЗ: традиції зберігання та досвід популяризації;

4) збереження та актуалізація ретроспективних фондів та формування новітніх електронних баз періодичних видань;

5) бібліометричні методи в роботі наукової бібліотеки.

Просимо підтвердити свою участь у конференції, заповнивши і виславши відповідну заявку, до 15 квітня 2017 р. Робочі мови конференції українська, англійська, польська, російська. Доповіді учасників конференції, оформлені як наукові статті (обсяг – не менше 0,5 арк.) публікуватимуться у рецензованому фаховому виданні “Вісник Львівського університету. Серія книгознавство, бібліотекознавство та інформаційні технології” українською та англійською мовами; тексти доповідей польською та російською мовами повинні бути перекладені українською або англійською. Вимоги до оформлення статей відповідно до наукового стилю Chicago/Turabian Manual of Style подані у додатку. Тексти статей необхідно надіслати до 18 травня 2017 р.

Наукова конференція відбудеться у приміщенні Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (м. Львів, вул. Драгоманова, 5). Під час її проведення буде організовано низку виставок та презентацій.

Організатори конференції не забезпечують оплату проїзду, проживання та харчування учасників, однак допоможуть попередньо зарезервувати місця у готелях Львова.

Контактні телефони: (032) 239-47-54, (032) 239-43-59, (032) 239-42-41.

Електронна пошта: info@nb.lviv.ua

lb_method@franko.lviv.ua

 

                       доц. В. Ф. Кметь

 

ДОДАТОК інформаційний лист