Щодо літнього оздоровлення в умовах карантину

01.07.2020 | 17:43

Щорічно у липні розпочинається оздоровчий сезон на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Львівського національного університету імені Івана Франка. Чимало працівників Університету вже звернулися до профспілкової організації з питаннями щодо цьогорічного оздоровлення у Шацьку. Проте, зважаючи на епідеміологічну ситуацію та карантинні обмеження, літній оздоровчий сезон не відкриватимуть щонайменше до 31 липня 2020 року.

Постановою Кабінету Міністрів України № 500 від 17 червня 2020 року «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», Постановою Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, внесеними постановами Кабінету Міністрів України № 291 від 22 квітня 2020 року, № 313 від 29 квітня 2020 року, № 332 від 4 травня 2020 року, № 392 від 20 травня 2020 року в Україні продовжено режим карантину до 31 липня 2020 року.

Ці постанови вводять додаткові обмеження щодо:

– проведення спортивних заходів, культурних, релігійних та інших масових заходів;

– діяльності закладів, що надають послуги з розміщення;

– здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні;

– діяльності закладів харчування;

– діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

– проведення масових заходів.

Згідно з цими постановами літній оздоровчий сезон для наших працівників зможе розпочатися відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій області, на території якої розташований заклад, що надає послуги з оздоровлення. Наголошуємо, що таке рішення може бути прийнятим не раніше 1 серпня 2020 року.

У зв’язку з цим повідомляємо, що літнє оздоровлення на базі Шацького біолого-географічного стаціонару Львівського національного університету імені Івана Франка упродовж липня не відбуватиметься.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті і бережіть себе!

 

Пресслужба

Первинної профспілкової організації працівників

Львівського національного університету імені Івана Франка