Ще раз про додатковий набір для вступу на ОР Магістр

18.09.2020 | 16:17

Особи, які бажають брати участь у конкурсному відборі (додатковий набір) на навчання для здобуття ступеня магістра (виключно за кошти фізичних/юридичних осіб) за спеціальностями

 

024 «Хореографія», 026 «Сценічне мистецтво», 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

у 2020 році зобов’язані зареєструватися для складання вступних випробувань та отримати екзаменаційний листок  в пункті реєстрації.

Адреса пункту реєстрації вступників на факультет культури і мистецтв Львівського національному університету імені Івана Франка

(РЕЄСТРАЦІЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ОНЛАЙН)

 

Культури і мистецтв 024 «Хореографія» zno.kultura@lnu.edu.ua вул. Валова, 18 (ауд.16)
026 «Сценічне мистецтво»
028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»
029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

Терміни реєстрації вступників для складання вступних випробувань

 

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови відбувається з 17 серпня до 25 серпня 2020  року.

 

Із порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг ЄВІ можна ознайомитися за посиланням.

 

Перелік документів, необхідних для реєстрації вступника

(подаються скановані копії (фотокопії)):

 

  1. Заява-анкета з інформацією, необхідною для формування екзаменаційного листка (заповнюється розбірливо друкованими літерами). (Зразок заяви).
  2. Документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація вступника (ПАСПОРТ).
  3. Облікова картка платника податків вступника (ІПН).
  4. Документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень).
  5. Фотокартка для документів розміром 3х4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.
  6. Медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ).

 

    При реєстрації вступник зазначає:

  • іноземну мову, з якої він бажає складати єдиний вступний іспит (англійська мова, або німецька мова, або французька мова, або іспанська мова);
  • інформацію про населений пункт, у якому вступник бажає скласти вступні випробування (Вступні випробування проводяться в містах Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові).

У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

 

Завершення процедури реєстрації:

 

  • після завершення реєстрації вступнику на електронну адресу, вказану в Анкеті, надсилається сканована копія сформованого Екзаменаційного листка;
  • вступник здійснює перевірку інформації, зазначеної в сканованій копії Екзаменаційного листка, та в разі виявлення помилок звертається до відповідального працівника Приймальної комісії для з’ясування ситуації за допомогою електронної пошти;
  • оригінал оформленого Екзаменаційного листка зберігається в Приймальній комісії та видається вступнику особисто, або надсилається засобами поштового зв’язку (за умови зазначення вступником такої необхідності в Анкеті).
  • Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань.

детальніше…