Професор Богдан Козак удостоєний державної нагороди – Ордена князя Ярослава Мудрого

10.11.2015 | 12:48

2010_N4_IMG_0196-2

Відповідно до Указу Президента України №632 від 9 листопада 2015 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва» за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність Орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня нагородили провідного майстра сцени Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, Народного артиста України, професора Львівського університету Богдана Козака.

Орден князя Ярослава Мудрогодержавна нагорода України для нагородження громадян за видатні заслуги перед Україною в галузі державного будівництва, зміцнення міжнародного авторитету України, розвитку економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, за визначні благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність.

Знак Ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня виготовляється зі срібла. Зворотний бік знака має вигравіруваний номер знака та слова: «Мудрість, честь, слава».

Вітаємо!

За матеріалами Прес-центру Університету