Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Музичне мистецтво»

18.01.2021 | 12:38

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 р.No1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності«Музичне мистецтво»(далі – Конкурс) серед студентів закладів вищої освіти ІІІ – ІV рівнів акредитації.

Примітка: роботи із професійної освіти та початкової освіти розглядатися не будуть.Конкурси із зазначених спеціальностей проводяться на базі інших закладів вищої освіти.

На Конкурс від одного закладу вищої освіти може подаватися не більше трьох робіт переможців першого туру.

З детальною інформацією щодо вимог в оформленні студентських наукових робіт можна ознайомитися у Додатку 1.Конкурсні роботи потрібно надіслати до 15лютого2020року (за поштовим штемпелем) за адресою:

Кафедра музичного мистецтва Бандуровська Ю.О.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка вулиця Гагаріна, 47,м. Кам’янець-Подільський,Хмельницька область, 32301

Також обов’язково надсилати електронний варіант за адресою:kaf_muzyky@kpnu.edu.ua.

До 26 березня 2021 року на веб-сайті Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка будуть вказані прізвища конкурсантів, які запрошуються до участі у підсумковій науково-практичній конференції. На адресу закладів вищої освіти будуть надіслані листи-запрошення учасникам.Проведення підсумкової науково-практичної конференції планується 19 квітня2021року.Тел. 0972448734