Оксана Бруй стала президентом Української бібліотечної асоціації

23.11.2018 | 08:26

Оксана Бруй  стала  президентом Української бібліотечної асоціації. Про це повідомляє Оксана Бояринова, PR-менеджерка асоціації на своїй сторінці у Facebook.

О.Бруй також очолює науково-технічну бібліотеку ім.Г.Денисенка Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського». Раніше була заступницею генерального директора Національної наукової медичної бібліотеки України з питань інформаційних технологій,  також заступницею директора НБ НаУКМА з автоматизації. (chytomo.com)

Світлина від КПІ ім. Ігоря Сікорського.

КПІ ім. Ігоря Сікорського: Директора науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенко обрано Президентом Української бібліотечної асоціації

Сьогодні, 22-го листопада, на конференції Української бібліотечної асоціації Оксану Миколаївну Бруй було обрано Президентом УБА. Ми пишаємося, що ідеї та новаторські рішення, які Оксана Миколаївна впроваджує в університетській бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського, оцінили бібліотекарі з усієї України.

Бажаємо натхнення та професійних звершень у новому напрямку діяльності!

На фото Анни Лисун (hmarochos.kiev.ua) директор НТБ ім. Г.І.Денисенко Оксана Бруй

chytomo.com:

Протягом 2009 – 2011 років була координаторкою проекту «ELibUkr– Електронна бібліотека України: створення центрів знань в університетах України».

Навчається в аспірантурі Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. Спеціальність – книгознавство, бібліотекознавство, бібліографознавство (соціальні комунікації). Тема наукового дослідження – «Система стратегічного управління процесно-орієнтованою бібліотекою».

 

Закінчила Національний університет «Києво-Могилянська академія» (Школа охорони здоров’я. Магістерська програма з управління в охороні здоров’я для керівників), Переяслав-Хмельницький філіал Державного педагогічного інституту ім. М. Драгоманова за спеціальністю – російська мова та література.

Авторка 3 наукових видань, 4 методичних посібників та 15 наукових публікацій. Була членкинею робочої групи при Міністерстві культури України із розробки Стратегії розвитку бібліотечної справи України до 2025 року (2014-2015 рр.).

Матеріал chytomo.com