29 квітня Міжнародний день танцю … наукова конференція

29.04.2022 | 21:35
29 квітня Міжнародний день танцю… завжди в цей день професійне свято, концерти, зустрічі … Та зараз в нас війна з російською навалою, і всі святкові концерти ми проведемо в день нашої перемоги. Віримо в ЗСУ, це буде скоро.
Та все ж спілкування з колегами відбулось в рамках проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції (з міжнародною участю) МИСТЕЦТВО ТАНЦЮ І ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА: ДОСВІД, ТЕНДЕНЦІЇ, ПЕРСПЕКТИВИ
Дякуємо організаторам кафедрі хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка. Особисто модератору Андрощук Людмилі Михайлівні, кандидат педагогічних наук, завідувачу кафедри хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка та директору Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидату мистецтвознавства Тетяні Анатоліївні Медвідь.
Приємно, що на цій конференції кафедра режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка представили троє викладачів: доц. Олександр Плахотнюк, доц. Оксана Лань та аспірантка Олена Літовченко.
Особлива вдячність всім спікерам за дискусію та цікаві виступи.