25 та 29 квітня 2023 року в рамках проєкту «Art Therapy Force» відбулися лекції для студентів кафедри музичного мистецтва, а також практичні заняття із дітьми воїнів-працівників університету професора Единбурзького університету Найджела Осборна

29.04.2023 | 15:23
25 та 29 квітня 2023 року в рамках проєкту «Art Therapy Force» відбулися лекції для студентів кафедри музичного мистецтва, а також практичні заняття із дітьми воїнів-працівників університету професора Единбурзького університету Найджела Осборна. Стрес, психічна травма на тлі війни та потенціал музичного мистецтва як унікального гармонізуючого засобу для ураженої нервової системи людини – є вельми актуальним питанням нашого сьогодення, особливо для дітей. Професор демонструє «на живо» цілющу роль музики шляхом залучення до процесу музичної творчості дітей, а також за участі студентів кафедри як помічників-виконавців.
Підсумком стане прем’єра вистави “Monster Opera” (9 травня) за мотивами шекспірівських творів, основним мотивом якої – боротьба добра зі злом.