17/01/2023 відбувся вебінар на тему “Фортепіанний репертуар композиторів Західної України у практичному застосуванні в роботі з учнями музичних шкіл”

19.01.2023 | 13:09

17/01/2023, для директорів, викладачів музичних шкіл Луганщини та Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбувся вебінар на тему “Фортепіанний репертуар композиторів Західної України у практичному застосуванні в роботі з учнями музичних шкіл”, який провела доцент, канд. мист. кафедри музичного мистецтва, факультету культури і мистецтв Олена Дмитрівна Дмитрієва.

Координатор проекту – Пасічник Наталія Федорівна – методист з практичного навчання Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв ім. С. Прокоф’єва, заступник директора Центру навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва, не тільки відзначила цікаву подачу матеріалу, який поєднувався з яскравими виконавськими ілюстраціями, а й вказала на важливість продовження таких творчих зустрічей, які є потужним об‘єднуючим фактором українських фахівців на тлі військової агресії, яку зазнала наша держава.