Звернення Ректора щодо організації роботи Університету в умовах карантину

31.03.2020 | 16:51

Дорогі студенти та викладачі

Львівського національного університету імені Івана Франка!

Відповідно до наказів Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка № 0-26 від 12 березня 2020 року та № О-33 від 26 березня 2020 року на виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів № 215 від 16 березня 2020 року, з 12 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року в Університеті запроваджено карантин.

На період карантину припинено навчання у звичному режимі, натомість організація навчального процесу відбувається дистанційно. Для працівників Університету забезпечено гнучкий (дистанційний) режим роботи з урахуванням умов карантину. Виплату заробітної плати для усіх категорій працівників практично збережено.

Дякую кожній кафедрі і кожному викладачеві, які за допомогою інформаційних платформ, соціальних мереж та мобільних додатків забезпечують дистанційний діалог зі студентами. Дякую студентам за самостійну роботу і неабияку відповідальність щодо виконання вимог карантинного режиму. Запевняю Вас, ми освоїмо усі можливі форми використання технологій дистанційного навчання, щоб забезпечити виконання освітніх програм і належну якість вищої освіти. Зараз, як ніколи, нам потрібні самоорганізація і дисципліна, аби впевнено реагувати на виклики сьогодення.

Екзаменаційно-залікова сесія, а також випуск здобувачів вищої освіти відбудуться своєчасно і відповідно до затверджених в Університеті розкладів та графіків. Окрім того, ми відпрацьовуємо різні моделі і форми проведення вступної кампанії, яка обов’язково відбудеться за результатами зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до термінів його проведення і залежно від закінчення карантинних обмежень.

Якщо у Вас виникли запитання або ж Ви маєте пропозиції щодо вдосконалення механізмів роботи Університету, надсилайте їх, будь ласка, на електронну адресу volodymyr.melnyk@lnu.edu.ua.

Ми повинні усвідомити усю складність ситуації в державі через поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Вірю, що спільними зусиллями ми забезпечимо дотримання усіх вимог щодо запобігання розповсюдженню цієї недуги. Пам’ятаймо, протидія поширенню вірусу – наш спільний обов’язок і наша спільна відповідальність.

Здоров’я Вам, енергії та сили!

З повагою і любов’ю

Ректор       Володимир Мельник

Джерело