Зустріч з чилійським художником і театральним діячем Максом Сіром

10.09.2024 | 19:56

Шановні студенти і викладачі факультету культури і мистецтв!

Запрошуємо вас на зустріч із чилійським  художником, актором і театральним режисером, який — у формі лекції-бесіди — поділиться з нами власним досвідом “виживання” митця в сучасних умовах, розповість про міжнародні гранти і можливості їх використання для реалізації своїх мистецьких проєктів.

Коли: 13 вересня (п`ятниця) 10:30 — 11:50

Де: корпус факультету культури і мистецтв,

вул. Валова, 18, Львів, авдиторія “Акторська майстерня” (перший поверх)

Сір Гаррідо Макс Ренан — має досвід роботи актором театру і кіно, працював режисером багатьох художніх студій на кількох континентах (північна та центральна Америка, Європа). Відомий як директор низки театральних компаній (серед іншого, є переможцем міжнародної програми нового авангардного театру в Нью Йорку), молодіжного і культурного офісу в Villa Alemana. Також є керівником Final Art School of Rotary Club; в університеті викладав теорію мистецтва та естетики.

Нагадаємо, що Макс Сір певний час працював і в Україні: реалізував кілька виставок і театральних проєктів. Зокрема, виграв нагороду “Найкращий режисер” на львівському театральному фестивалі під відкритим небом “Кіт Ґаватовича”.

А цьогоріч він презентуватиме у Львові підбірку короткометражних фільмів із кінофестивалю у Коста-Ріці (Max Sir International Film Festival), засновником якого є Макс Сір. У рамках заходу буде презентовано і виставку картин митця.

Коли: 13 вересня (п`ятниця) 18:00

Де: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17 (другий поверх)