Запрошуємо на семінар Thomson Reuters

12.02.2016 | 10:15

Запрошуємо
викладачів факультету культури і мистецтв
на семінар Thomson Reuters,

у понеділок 15.02.2016 9:30-13:00
“Продукти Thomson для учених”
Наукова бібліотека Університету,
вул. Драгоманова, 5,
2 поверх, Головний читальний зал.

В програмі семінару передбачено розглянути такі комплекси питань:
Платформа Web of Science: базові можливості
Можливості платформи Web of Science.
Пошук за базою даних Web of Science Core Collection.
Робота з панеллю уточнення пошуку
Робота зі списком результатів пошуку, повний запис публікацій.
Пошук та аналіз наукових журналів з використанням Journal Citation Reports Пошук та навігація за останнім випуском Journal Citation Reports.

Сортування списків за різними критеріями та створення списків журналів із найбільшим впливом. Індикатори, які використовуються в JCR, їх розрахунок та інтерпретація. Пошук інформації за категоріями журналів. – Робота з бібліографією у програмі EndNote Online Створення особистої бібліографічної бази даних. Експорт данних із Web of Science Core Collection. Додавання записів із різних джерел. Сортування записів, створення груп та управління доступом до них. Використання шаблонів оформлення бібліографії. Використання модуля Cite-While-You-Write для Microsoft Word і створення списку літератури безпосередньо при написанні тексту.
Пошук за автором та ResearcherID. Пошук за автором у базі даних Web of Science Core Collection. Створення звітів по цитуванню та інтерпретації індикаторів публікаційної активності (середнє число цитувань та статтю, індекс Гірша та ін.). Можливості та переваги використання безкоштовного інструмента ResearcherID для створення та управління списком своїх публікацій.
Програму семінарів по Україні можна прочитати на сайті e-VERUM: http://everum.org.ua/News/view/18
Для участі в семінарі потрібно зареєструватися, надіславши на адресу everum@everum.org.ua електронного листа, в якому зазначити

  • прізвище, ім’я та по-батькові учасника,
  • місце роботи та посаду,
  • електронну адресу для зворотнього зв’язку.