Запрошуємо на засідання онлайн науково-методичного семінару факультету культури і мистецтв

21.11.2020 | 08:14

24 листопада 2020 р. (вівторок) 10:00

«Формування методики подання навчального матеріалу: вправи біля опори народно-сценічного танцю. Ефективність отримання якісних результатів навчання»

Доповідач: асистент кафедри режисури та хореографії Кіптілова Н. В.,

концертмейстер: кандидат мистецтвознавства,

доцент кафедри режисури та хореографії Кундис Р.Ю.

 

Мета вироблення єдиного методичного комплексу практичних підходів у процесі навчання здобувачів вищої освіти ОП «Хореографія».

Завдання наповнення науково-методичної бази навчального комплексу для збагачення дисциплін та розуміння навчальний процесів викладання народно-сценічного танцю у закладі вищої освіти.

Анотація.

–                    Принципи виконання вправ біля опори, формування методики, що дозволяє досягнути максимального розвитку технічних можливостей танцівника та розуміння можливостей власного тіла, як основного виражального засобу танцю.

–                    Проблематика упорядкованості методики викладання вправ біля опори у народно-сценічному танці за ОП 024 Хореографія.

–                    Специфіка підбору музичного матеріалу екзерсису біля опори як результат покращення роботи викладача та здобувачів вищої освіти.

–                    Семінар проходить у формі дискусії та практичного показу з викладачами-практиками народно-сценічного танцю та українського академічного танцю.

Запрошуємо усіх охочих!