Запрошення до участі в V Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи»

07.09.2018 | 20:15

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

Шановні викладачі, аспіранти, докторанти! Запрошуємо взяти участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 18-19 жовтня 2018 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Тематичні напрями конференції:

  • Філософський аспект мистецької освіти.
  • Гуманізація мистецької освіти.
  • Формування морально-естетичних цінностей засобами мистецтва.
  • Розвиток творчої особистості у процесі викладання дисциплін мистецького циклу.
  • Інтеграція в системі мистецької освіти.
  • Виховний і розвивальний потенціал художньої діяльності.
  • Підготовка майбутніх учителів мистецьких дисциплін у контексті сучасних освітніх технологій.

 

Робочі мови: українська, російська, польська, англійська, німецька.

Організаційний комітет планує видання збірника наукових праць V Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи» у періодичному науковому виданні Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини «Проблеми підготовки сучасного вчителя», що входить до переліку фахових видань України (Бюлетень ВАК України № 4, 2011 р.), у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук (постанова президії ВАК України від 23 лютого 2011 р., № 1–05/2).

Відповідно до тематики конференції просимо надіслати заявку та копію квитанції про оплату до 04 жовтня 2018 року на електронну адресу: veravera@meta.ua.

Матеріали просимо надсилати до 10 жовтня на електронну адресу: red.viddil@gmail.com з поміткою «Аспекти мистецької освіти».

Реєстрація учасників конференції – 18 жовтня з 9:00 до 10:30 в корпусі №2 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за адресою м. Умань, вул. Садова, 28.

Відкриття конференції – 18 жовтня об 11:00

Контактна інформація:

Адреса оргкомітету: 20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, факультет мистецтв.

Телефон: +380 (63) 790-22-29 (Калабська Віра Степанівна).

E–mail: veravera@meta.ua

Інформаційний лист https://mpf.udpu.edu.ua/…/Teoretyko-metodolohichni-aspekty-…

джерело