Запрошення відвідати зустріч з фіто-, ароматерапевтом – клініцистом Людмилою Стешенко

03.02.2019 | 19:54

Кафедра музичного мистецтва

запрошує відвідати зустріч

з   фіто-, ароматерапевтом – клініцистом

Людмилою Стешенко

на тему:

“Ароматерапія в допомогу при творчому вигоранні. Зняття стресу за допомогою ароматів ефірних олій, розкриття творчого потенціалу, нових горизонтів продуктивної та щасливої життєдіяльності.”

 четвер 7 лютого 2019 р.

о 13:00

Вул.Валова, 18. Актова зала ім. А. Кос-Анатольського

Довідка:

Людмила Стешенко  – ароматерапевт, клініцист.

Працює в напрямках: Діагностика конституції людини. Старовинні методики профілактики,оздоровлення, омолодження організму. Дієтолог. Дослідник. Консультант. Лектор.

Анонс: Вивчення Старовинної Класичної Медицини з застосування її методик в оздоровчій практиці дало науковий матеріал для глибшого розуміння – досконалості Природи не має меж. Ми повинні йти в майбутнє через минуле, де закарбована нам в спадок Аромафітотерапія – інструмент до пізнання, шлях до досконалості.

Пряма мова: “Мої оздоровчі ПРОГРАМИ направлені на оздоровлення організму виключно природніми речовинами: рослинами, квітами,травами, та їх похідними. ЛЬВІВСЬКА ШКОЛА АРОМАТЕРАПІЇ дає можливість започаткувати на теренах України спеціальності : арома-реабілітолог, арома-косметолог, арома-стиліст, арома-консультант та ін.. – Завдання школи: – підняття рівня культури оздоровлення природніми речовинами та повернення до витоків оздоровлення старовинними технологіями з використанням рослин, квітів, трав та їх похідних; – сприяння відкриттю Центрів ароматерапії в Україні; – поновлення випуску журналу «Ароматерапія» та методичного матеріалу та ін.; – співпраця з науковцями університетів з метою відновлення в Україні Арома-фіто-терапії, як науки; – проведення конференцій, наукових досліджень. Працює над відновленням Центру-Клініки старовинних технологій оздоровлення на теренах Львівщини.”

доц.  Король О.М.