Запрошення на вебінар «Читання, освіта і медіа: як стати Бібліотекою року в Німеччині»

07.06.2021 | 12:16

Шановні колеги!

до Вашої уваги запрошення від УБА:

ВГО Українська бібліотечна асоціація та Goethe-Institut в Україні запрошують на німецько-український вебінар «Читання, освіта і медіа: як стати Бібліотекою року в Німеччині», що відбудеться 17 червня 2021 р. з 11:00 до 13:00 на платформі ZOOM.

Доповідачка: Ніколь Штрорман, директорка Міської бібліотеки імені Генріха Гейне м. Гота, Німеччина.

Lib3

Міська бібліотека імені Генріха Гейне м. Гота отримала звання “Бібліотека року 2020 у малих громадах та регіонах”. У цьому місті проживає 46 000 мешканців і бібліотека провадить дуже різноманітну освітню та медійну діяльність для різних цільових груп.

Це модульний дитячо-юнацький проєкт “Література та сучасна історія”, дитячий проєкт “Читання вголос у незвичних місцях”, Академія для людей похилого віку, Кафе історій, а також Дитячий університет у співпраці з Асоціацією сприяння розвитку міського природничого музею «Музейні леви».

Бібліотека є місцем Дитячого та юнацького форуму. Вона має Мейкерспейс, де проводяться позакласні заходи, у т.ч. з різноманітними цифровими медіа, щоб викликати інтерес у дітей до наукових тем. Завдяки широкій мережі та розвитку соціальних і культурних форматів зустрічей, Міська бібліотека м. Гота є важливим культурним та освітнім закладом як для міської громади, так і для регіону.

Відео про бібліотеку див. тут: https://www.youtube.com/watch?v=rlnzbquMd64

Участь у вебінарі за попереднім записом.

Максимальна кількість учасників за реєстрацією – 90 осіб. При наборі групи форма закривається.

Семінар проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити https://zoom.us/download).

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Людмила Пенська
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua