Запрошення до участі у V Міжнародному форумі молодих бібліотекарів УБА

04.03.2020 | 17:02

Шановні колеги!

Молодіжна секція ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує взяти участь у V Міжнародному форумі молодих бібліотекарів УБА, який відбудеться 22-23 квітня 2020 р. у м. Київ на базі Державної архітектурно-будівельної бібліотеки України.

Організатор Форуму: Молодіжна секція ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Партнер Форуму: Державна архітектурно-будівельна бібліотека України.

Тема Форуму – «Партнерство & Співпраця».

Партнерство  Співпраця

В єдності сила! Ефект синергії неможливо переоцінити, тому бібліотеки співпрацюють з бібліотеками, партнеряться з бізнесом та громадськими організаціями. Саме партнерство та співпраця відкривають нові можливості для бібліотек. Поговоримо про це? Ти – молодий бібліотекар та бажаєш розширити зв’язки своєї бібліотеки або поділитись своїм успішним кейсом? Тоді не пропусти таку нагоду та реєструйся на участь у V Міжнародному форумі молодих бібліотекарів УБА за формою.

P. S. Ми відкриті, тож будемо раді вітати досвідчених членів УБА на Форумі молодих! Не зволікайте та реєструйтесь за формою. До зустрічі у Києві на Форумі молодих бібліотекарів УБА!

Метою Форуму є зустріч молодих бібліотекарів для обговорення інноваційних напрямів діяльності. Це чудова можливість відкрити для себе нові можливості у професії, обмінятись ідеями та результатами бібліотечних ініціатив, познайомитись з колегами з України та світу, налагодити нові партнерства. У програмі заходу – доповіді, презентації успішних кейсів співпраці з різними організаціями, обговорення та дискусії, знайомства, нетворкінг та неформальне спілкування.

Робочі мови Форуму: українська, англійська.

До 20 березня 2020 р. триває набір учасників Форуму із доповіддю. За результатами відбору організаційний комітет може включити Вашу доповідь в основну програму чи відхилити. Доповідачі, внесені в програму, не сплачують реєстраційний внесок. Повідомлення про включення (відхилення) доповіді в програму Форуму надійде на адресу особистої електронної пошти 25 березня 2020 р. Вимоги до доповіді: 20 хв. виступу + 5 хв. запитання, супровід виступу презентацією. Презентації будуть розміщені у закритому розділі на порталі УБА.

Реєстрація для учасників відкрита до 1 квітня 2020 р. за посиланням.

Реєстрація дійсна лише за умови сплати реєстраційного внеску …

Можлива одноденна участь у Форумі з пільговим внеском  …

Реєстраційний внесок для участі у Форумі покриває витрати на пакет роздаткових матеріалів, сертифікат учасника Форуму, обіди, інформаційний супровід. Витрати на проїзд та проживання – за рахунок учасників. Виконавчий офіс УБА може надати організаційну підтримку, листи-запрошення та допомогти з пошуком житла.

Контакти Організаційного комітету: smb-uba@ukr.net, тел. 044 383-14-32