Запрошення до участі у тренінгу «Управління емоціями»

15.03.2021 | 17:32

Шановні колеги!

ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує членів та партнерів Асоціації стати учасником тренінгу «Управління емоціями», що відбудеться онлайн на платформі Zoom.

Тренер: Олена Кир’янова, кандидат економічних наук, доцент Міжнародного інституту менеджменту, бізнес-тренер, консультант з організаційного розвитку.

Тренінг призначений тим, хто бажає дослідити свій емоційний світ і навчитися ефективно протидіяти маніпуляторам; усім, хто прагне до гармонійної взаємодії з соціумом. Учасники отримають необхідну інформацію, аби розпочати розвиток свого EQ, навчаться управляти своїми емоціями та оволодіють інструментами для маніпулювання маніпуляторами. Вас очікують практичні вправи, самоаналіз, інтерактивна робота, нові теоретичні знання.

Kyrianova 03 2021

Програма тренінгу:

  • Емоційний інтелект як передумова успіху (EQ vs IQ, розпізнавання своїх емоцій, емоційне самозанурення).
  • Емоційний самоменеджмент (індивідуальна карта EQ як потужний інструмент саморозвитку, техніки управління емоціями).
  • Розпізнай маніпулятора (типи маніпулятивної поведінки, як протидіяти маніпулятору та дізнаєтеся про «Трикутник Карпмана» і 5 технік вивільнення з пастки «Жертви»).
  • Захистись від маніпулятора (емоційний шантаж, техніки коректної відмови, асертивна поведінка та дізнаєтеся усе про конфлікти, як їх перетворити на конструктив та використати як додаткову можливість).

Тренінг відбудеться 18 березня 2021 р. з 10:00 до 16:00 (з 13.00 до 14.00 ‒ перерва). Тривалість: 5 годин.

Участь у тренінгу за попереднім записом

Тренінг проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити https://zoom.us/download).

Зареєстровані учасники отримають покликання для участі у тренінгу 17 березня 2021 р.

 

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Людмила Пенська
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua