Запрошення до участі у Cвітовому кафе з обміну досвідом про розвиток громад «Ласкаво просимо до Молдови»

18.01.2021 | 11:08

Шановні колеги!

 

ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує взяти участь у Cвітовому кафе з обміну досвідом про розвиток громад «Ласкаво просимо до Молдови», що відбудеться 19 січня 2021 р. о 10.00 в онлайновому режимі.

Світове кафе організовується Progress Foundation (Румунія) та Асоціацією бібліотекарів Республіки Молдова. Наші молдавські спікери розкажуть про те, як бібліотеки та організації громадянського суспільства вносять зміни та інновації у свої громади, роблячи їх більш стійкими та відповідаючи на потреби людей.

Давайте надихнемося практичними прикладами успішних проєктів з Молдови та поділимось досвідом, як допомогти нашим громадам впоратися з різними проблемами та розвивати їхню спроможність.

Випийте кави, поспілкуйтеся з іншими бібліотекарями та спеціалістами організацій громадянського суспільства з Центральної та Східної Європи, Чорноморського, Кавказького та Каспійського регіонів, дізнайтеся про їхній досвід та поділіться своїми відгуками.

Світове кафе проходитиме англійською мовою. Запрошуються бібліотекарі та представники громадських і неурядових організацій.

Участь у події безоплатна за умови реєстрації тут.

WTM

Ця подія є частиною проєкту Occupy Library Innovators Hub, що впроваджується Progress Foundation (Romania), у партнерстві з Центром культурного менеджменту (Україна), ВГО Українська бібліотечна асоціація (Україна), EduAct (Greece), Library Association of Moldova (Moldova), National Library of Moldova (Moldova), Ashoka România (Romania) and National Library of Romania (Romania) в межах «Black Sea NGO Forum Sub-granting Scheme For Activities That Support The Development Of CSO Regional Networks», проєкту «Building CSO Capacity for Regional Cooperation within the Black Sea Region» від Romanian NGDO Platform – FOND за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua