Закордонне стажування викладачів

30.10.2023 | 13:09

Професор кафедри соціокультурного менеджменту, доктор економічних наук Гнаткович
Оксана Дмитрівна взяла участь у роботі міжнародного проекту у Польщі. В рамках проєкту “4EU+ for Ukraine” за підтримки NAWA (Національної агенції академічних обмінів Польщі) 11 викладачів та працівників Львівського національного університету імені Івана Франка взяли участь в міжнародному освітньому заході “4EU+ for Ukraine Education Days”, який відбувся 19-21 червня 2023 р. у Варшавському університеті (Польща).
В заході взяло участь понад 70 учасників (онлайн та офлайн), зокрема представники
трьох українських університетів – Київського національного університету імені Т. Шевченка, Харківського національного університету імені В. Каразіна та Львівського національного університету імені І. Франка. Спікерами були експерти семи провідних університетів Європи, що входять до Альянсу 4EU+ (Сорбонський університет, Міланський університет, Карлів університет в Празі, Гейдельберзький університет, Копенгагенський університет, Женевський університет та Варшавський університет).
Програма заходів була насиченою – наші колеги мали можливість ознайомитися з
сучасними підходами до викладання, цифровізації навчання та забезпечення якості
освітнього процесу. Спікери та гості заходу обмінялись досвідом впровадження інноваційних методик викладання, супроводу міжнародних освітніх та наукових проєктів. Також для учасників з України було представлено можливості створення та запровадження магістерських програм Еразмус Мундус.
Участь у міжнародному стажуванні такого рівня дозволила представникам Львівського
університету здобути нові знання та компетентності, поглибити міжнародні зв’язки та
розширити коло однодумців, що прагнуть вдосконалювати та розвивати вищу освіту як в
Україні, так і в ЄС. Учасники заходу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та дізналися про майбутні зустрічі та воркшопи з актуальних тем, реалізації освітніх проєктів для студентів та викладачів.
https://international.lnu.edu.ua/uchast-vykladachiv-ta…/