ЯРМАРОК КАР’ЄРИ

28.02.2018 | 08:04

ЯРМАРОК КАР’ЄРИ у Львівському університеті – дієвий майданчик співпраці роботодавців, студентів, викладачів, органів влади та самоврядування для пошуку нових моделей взаємодії трикутника “держава-освіта-бізнес” з метою їх зближення в реаліях сучасного ринку праці.

21 березня 2018 року            з 11:00 до 15:00

Наша ЦІННІСТЬ:
ДЛЯ СТУДЕНТІВ – нагода отримати безкоштовні практичні поради щодо вибору місця праці, здобути необхідні для подальшого працевлаштування навички, отримати інформацію про програми практики, стажування та вакансії для студентів від провідних компаній і подати своє резюме.
ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ – можливість представити свою компанію та сформувати до неї лояльність серед університетської спільноти, поспілкуватися із студентами та викладачами безпосередньо, отримати резюме потенційних кандидатів на вакантну посаду.
ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ – знайти цінні контакти у бізнесі, зрозуміти сучасні вимоги ринку праці і адаптувати навчальний матеріал до цих вимог, отримати готові кейси для навчання.
Ярмарок кар’єри – це захід, на якому понад 30 компаній інформуватимуть про можливості працевлаштування. Провідні компанії регіону також презентуватимуть свої програми стажування та практики.
Генеральний партнер Ярмарку кар’єри – Nestlé Бізнес Сервіс Львів (NBS Lviv) – це міжнародний підрозділ Nestlé, який надає стандартизовані послуги світового рівня офісам Компанії Nestlé. Представники компанії є експертами в таких важливих бізнес-процесах, як адміністрування даних персоналу, нарахування заробітної плати, бухгалтерські операції, підтримка постачань, моніторинг соціальних мереж, інформаційно-технічна підтримка користувачів. Сервісні центри Nestlé – це велика багатонаціональна родина, яка налічує понад 3000 працівників у всьому світі, серед яких є й успішні випускники ЛНУ ім. Івана Франка.

Для студентів та випускників Університету пропонуємо цікавий конкурс резюме « CV Awards »!
Для участі у конкурсі вам необхідно надіслати своє оригінальне/цікаве резюме на електрону адресу:
dep_work@lnu.edu.ua (тема CV Awards) до 15 березня!
Після відбору, ваші резюме будуть надані для кваліфікованої оцінки HR/менеджерам компаній-учасників Ярмарку кар’єри. І за результатом їхнього голосування буде обраний переможець конкурсу « CV Awards » який отримає цінні призи від організаторів та учасників Ярмарку кар’єри!

Запрошуємо усіх охочих!

Координатор ЯРМАРКУ КАР’ЄРИ:
Ірина Сновидович – керівник відділу сприяння працевлаштуванню (irynasnov@gmail.com, +380955944134).
Організаційний комітет:
Маріанна Кохан – доцент кафедри менеджменту;
Анна Вінніцька – інспектор відділу сприяння працевлаштуванню;

Організатори заходу:
Відділ сприяння працевлаштуванню студентів та випускників ЛНУ ім. І.Франка
European Management Studio

#LNUCareerForum2018

джерело ЛНУ ім. Івана Франка Офіційна сторінка