Вітаю шановних колег зі значними науковими здобутками!

04.02.2022 | 11:00

Вітаю шановних колег зі значними науковими здобутками!
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 89 від 1 лютого 2022 року «Про рішення з питань присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань та внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» вченим та випускникам аспірантури Львівського національного університету імені Івана Франка присуджено наукові ступені кандидата наук, доктора наук та доктора філософії. Окрім того, науковцям нашої Alma Mater присвоєно вчені звання доцента і професора.

  • Вчене звання доцента присвоєно: Циганик Мирославі Іванівні (кафедра театрознавства та акторської майстерності).
  • Науковий ступінь кандидата наук з галузей науки присуджено: Росі-Лаврентій Софії Ігорівні (26.00.01 «Теорія та історія культури»).
  • Науковий ступінь доктора наук з галузей науки та за науковими спеціальностями присуджено: Белінській Людмилі Семенівні (07.00.01 «Історія України»);
    Сердечно вітаємо колег, їхніх наукових керівників та консультантів з офіційним присудженням наукових ступенів та присвоєнням вчених звань! Щиро бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги та реалізації усіх наукових задумів і планів!
    З наказом Міністерства освіти і науки України № 89 від 1 лютого 2022 року «Про рішення з питань присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань та внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» можна ознайомитися за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-zatverdzhennya-rishen-atestacijnoyi-kolegiyi-ministerstva-vid-1-lyutogo-2022-roku