Відлуння святкування Всеукраїнського Дня бібліотек

03.10.2019 | 00:08

У рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек, студенти факультету культури і мистецтв, кафедри бібліотекознавства і бібліографії –  відвідали екскурсію та стали читачами ЛОУНБ.

Студентське життя стає все насиченішим і насиченішим. Сьогодні,  Ми були у  Львівській обласній науковій універсальній бібліотеці. Нам розповіли про саму систему роботи в бібліотеці, про всі її підрозділи , а  також Нам випала нагода познайомитись із самими працівниками та навіть читачами бібліотеки. Ми отримали читацькі квитки і вже дехто з Нас, ознайомився із літературою абонементу КлуБуку.

Тепер Ми будемо частими гостями, оскільки, Нам сподобалась атмосфера бібліотеки, де можна підготуватись до сесії, почитати улюбленого автора чи просто перечекати дощ.

Бегей Юлія, студентка групи КМБ-11.

 

 

Сьогодні у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці проводилася екскурсія для студентів факультету культури і мистецтв групи КМБ-11. Ведуча заходу  та працівник бібліотеки Тетяна Грудень зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для сучасної молоді є телефони та комп’ютери – книга була, є  і залишається головним джерелом інформації та базових знань.

Бібліографи розповіли про свою діяльність, показали розмаїття каталогів, книг, покажчиків і, найголовніше – викликали бажання стати активними читачами.

Усі учасники екскурсії були приємно подивовані атмосферою бібліотеки  та затишними і комфортними читальними залами, тому зробили читацькі квитки і запевнили, що неодмінно будуть відвідувати цю бібліотеку!

Карпенюк Діана, студентка групи КМБ-11.

джерело фотографій і допис на сайті бібліотеки