Відбулось засідання секції хореографії: «Особливості організації та проведення танцювально-рухової терапії для дітей з особливими потребами»

24.11.2021 | 09:48

23.11.2021 року відбулось засідання секції хореографії: «Особливості організації та проведення танцювально-рухової терапії для дітей з особливими потребами» Всеукраїнського семінару-практикуму «Інноваційні технології в сучасному освітньому просторі» організованої у співпраці кафедри режисури та хореографії факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка та циклової комісії музики та хореографії КЗЛОР “Бродівський фаховий педагогічний коледж ім. М. Шашкевича”.

Даний захід спрямований на вивчення впровадження інклюзійної освіти в мистецьке середовище позашкілля та закладів освіти.

Під час онлайн конференції своїм досвідом роботи з дітьми з особливими потребами поділилися вчителі Львівської, Волинської, Закарпатської, Сумської, Запорізької, Черкаської та Дніпропетровської областей з міст Броди, Луцьк, Бердянськ, Дніпро, Львів, Конотоп та ін.

Модераторами заходу були: доцент кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка факультету культури і мистецтв Плахотнюк Олександр Анатолійович, викладач-методист Комунального закладу Львівської обласної ради «Бродівський фаховий педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича» Воляник Наталія Василівна