Відбулась он-лайн лекція заслуженого артиста України В.В. Вітковського «Українські історичні козацькі танці»

12.04.2022 | 20:33

Відбулась он-лайн лекція заслуженого артиста України В.В. Вітковського «Українські історичні козацькі танці»

 

 

В рамках Всеукраїнських міждисциплінарних відкритих лекцій/практикумів «Мистецтво. Війна. Ми.» факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка прочитана он-лайн лекція Вячеслава Владиковича Вітковського – заслужений артист України, доцент кафедри хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, балетмейстер-постановник оперної студії НМАУ імені Петра Чайковського, в минулому – балетмейстер Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України (м. Київ, Україна).

Тема лекції:  «Українські історичні козацькі танці»

 

Зустріч відбулась через платформу ZOOM  одночасно підключились 100 осіб. Оскільки бажаючих прослухати лекцію було дуже багато було організовано пряму трансляцію через youtube це понад 130 осіб мали можливість ознайомитись з даною темою. (Studio.youtude канал Олександра Плахотнюка. – URL : https://www.youtube.com/channel/UCXB7MmNY-zb3h5m67gqrflg). Слухачами були студенти та викладачі хореографи зі всієї України

 

Якщо Ви бажаєте бути залученими до проведення лекції в якості спікера, будемо вам вдячні (про це прохання написати в приватне повідомлення координатору за спеціальністю «Хореографія» Олександру Плахотнюку для включення в програму лекцій).

 

Слідкуйте за нашими анонсами. До наступних зустрічей

Все буде Україна.

Слава Україні