УВАГА!!! тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

05.03.2019 | 22:29

У рамках реалізації проекту «Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти» (проект «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті») Інституту вищої освіти НАПН України, за підтримки Центру дослідження вищої освіти (Чеська Республіка) та Міністерства освіти і науки України відбудеться тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти. 

Дата тренінгу – 14 березня 2019 року

Місце проведення –  Львівський національний університеті імені Івана Франка, вул. Університетська, 1 (м.Львів). 

В рамках тренінгу будуть розглянуті:

– ключові тенденції розвитку вищої освіти в Україні, 

– європейський досвід забезпечення якості вищої освіти, 

– стандарти та рекомендації щодо забезпечення якості у вищій освіті, 

– аналіз нормативно-правової бази,

– проведено практичні кейси щодо принципів і процедур оцінювання та акредитації освітніх програм, підготовки звітів самооцінки ЗВО та експертів. 

За результатами тренінгу учасники отримають сертифікати, також можливо отримати додатковий сертифікат від Інституту вищої освіти у межах Програми підвищення кваліфікації ІВО. Для отримання сертифікату ІВО, необхідно пройти додаткове он-лайн тестування.

Тренінг проводиться безкоштовно. 

Дедлайн реєстрації – 10 березня. Усім учасникам, що пройдуть відбір детальна інформація щодо проведення тренінгу буде надіслана на пошту.

Реєстрація на тренінг: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9gM1FxRl0BBp2MpcWzZM8DZW_Scrc_be54GX1XJcn55pt0A/viewform