У Києві презентують сучасну драму для дітей

31.01.2020 | 13:01
У столиці презентують сучасну драму для дітей

 

 

За повідомленням vechirniy.kyiv.ua

14 – 16 лютого 2020 р. у Києві пройде «Фестиваль сучасної драми. Діти», який є фінальним етапом Лабораторії драматургії НСТДУ (Національної спілки театральних діячів України.). 2 резиденції та більше ніж пів року роботи під творчим наглядом Павла Ар’є. Як результат – 10 п’єс для дітей та юнацтва, які будуть представлені в рамках Фестивалю.

На фестивалі можна буде першими почути такі твори: «Їжачок-ніндзя» Ігоря Білиця, «Місто за шпалерами» Наталі Блок, «Вікно з вогнем» Олени Кірічек, «Гретель і Гензель: крамничка підступних солодощів» Юлії Куліш, «Зубата втрата» Катерини Лук’яненко, «Покидьки» Катерини Пенькової, «Чапаєв і Василіса» Лєна Лягушонкової, «Пан Чимерник» Ярослави Терлецької, «Крило метелика» Дмитра Тернового, «Саня» Ганни Устинової.

У гостей буде можливість спробувати себе у ролі експерта. Драматургам цікава думка цільової аудиторії, для якої написані п’єси, а це – діти та підлітки. Тож, якщо вашій дитині від 7 до 16 років – запрошують до команди! Після кожної з читок буде обговорення, на якому можна буде висловити свої ЗА чи ПРОТИ.

РОЗКЛАД

Коли: 14 – 16 лютого.
Де: Київський театр оперети, Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, артцентр ім. Івана Козловського Національної оперети України.
Вхід вільний, реєстрація.

Національна спілка театральних діячів України