Триває акредитації освітньої програми Хореографія (бакалавр)

28.02.2023 | 21:24

Триває акредитації освітньої програми Хореографія (бакалавр)

Завершено (27 – 28  лютого, 1 березня 2023 року) два дня зустрічей з експертами НАЗЯВО з акредитації освітньої програми Хореографія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка. Змістовні діалоги, фаховість та компетентність експертів, підтримка стейкхолдерів (роботодавців, випускників) з всієї України, а головне ще наші студенти, викладачі кафедри та адміністрація Львівського університету завдяки всім вам зустрічі пройшли в дружній дорадчій атмосфері.

Дякуємо експертам національного агентства: голові Андрощук Л.М членам комісії Козинко Л.Л ., Матвєєвій К. В за змістовність Ваших рекомендацій щодо удосконалення ОП Хореографія, гаранту ОП доц. Кундису Р.Ю. за виваженість в організації роботи робочої групи та всіх учасників фокус груп.

Дякуємо всім хто вболіває за нас, ваша підтримка відчувається і важлива для нас. А тепер наступає найскладніший етап очікування результатів. Набираємось терпіння а експертам плідної праці над звітом.