Степан Поліщук – переможець 7 Міжнародного конкурсу “Giovani Musicisti” (Італія)

24.04.2015 | 22:03

І-ше місце на 7-му Міжнародному конкурсі “Giovani Musicisti” (7° Concorso Internazionale di Esecuzione Musicale – 18 квітня 2015 року; Італія, м.Тревізо) у номінації “Вокал”(юніор) виборов  Степан Поліщук  – студент ІІІ курсу факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка. Виховав переможця  відомий український оперний співак, народний артист України, професор  Богдан Базиликут.

“Звичайно, було нелегко, адже це мій перший музичний конкурс. Я спрямував всі свої зусилля на підготовку і виклався на всі 100%, адже знав, що не можу підвести ні свого викладача Базиликута Богдана Омеляновича, який вкладає в мене свої знання та досвід, ні підвести свій рідний Львівський університет, адже я представляв Україну.  Можу сказати одне: в будь-якому разі потрібно не боятися ставити перед собою високу мету та цілеспрямовано працювати над її досягненням” – поділився враженнями після повернення на рідну землю Степан Поліщук – володар  І премії з академічного вокалу на міжнародному конкурсі молодих музикантів у місті Тревізо, Італія.

Вітаємо!!!

7

3

1

Степан Поліщук1

Пропонуємо переглянути Концерт вокальної музики на слова Тараса Шевченка (запис 2014 року). У концерті взяли участь учні та студенти народного артиста України, професора  Львівського національного університету імені Івана Франка Богдана Базиликута.   8 і 9 номери програми концерту – у виконанні Степана Поліщука!