Розпочато відбір ЗВО для виконання держзамовлення

10.07.2020 | 15:05

За повідомленням  osvita.ua :

Міністерство освіти і науки України оголосило закладам вищої та фахової передвищої освіти, які перебувають в управлінні відомства, про початок процедури конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої та фахової передвищої освіти у 2020 році.

Відповідний лист надісланий керівникам закладів вищої та фахової передвищої освіти.

Для участі у конкурсному відборі закладам освіти необхідно подати заяву, перелік виданих сертифікатів про акредитацію із зазначенням спеціальності, копію довідки з ЄДРПОУ та довідку про діяльність учасника конкурсного відбору.

За результатами проведення конкурсного відбору з виконавцями державного замовлення буде укладено державний контракт із визначенням економічних і правових зобов’язань сторін.

«Опрацювання комплекту документів від учасників конкурсного відбору здійснюватиметься членами конкурсної комісії з відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої, фахової передвищої освіти, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2020 році», – зазначили у Міністерстві освіти і науки.