Розпочато проведення Всеукраїнських міждисциплінарних семінарів-практикумів в рамкам освітнього процесу факультету культури і мистецтв.

31.03.2022 | 16:12

Добрий день, колеги

Не зважаючи на складний час освітній процес триває.

Факультет культури і мистецтв Львівського національного університету пропонує до вашої уваги Всеукраїнські міждисциплінарні семінари-практикуми в рамкам освітнього процесу факультету культури і мистецтв, відкриті лекцій провідних фахівців галузі культури і мистецтв (хореографія, театрознавство, музикознавство, соціокультурний менеджмент, бібліотекознавство та ін.) термін проведення весняного семестру 2022 н. р.

В якості слухачів запрошуються студенти та викладачі ЗВО України. Координатор зустрічі доц. кафедри режисури та хореографії Олександр Плахотнюк

Відбувся  науково-методичний семінар факультету культури і мистецтв розпочавши Всеукраїнські міждисциплінарні семінари-практикуми в рамкам освітнього процесу факультету культури і мистецтв. Пропонуються відкриті лекцій провідних фахівців галузі культури і мистецтв (хореографія, театрознавство, музикознавство, соціокультурний менеджмент, бібліотекознавство та ін.). термін проведення весняний семестр 2022 н. р.

В якості слухачів запрошуються студенти та викладачі ЗВО України.

Наш захід розпочав Антон Валерійович ОВЧІННІКОВ – здобувач вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня (доктор філософії) (аспірант) спеціальність 024 Хореографії кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка  (м. Київ, Україна). Науковий керівник кандидат педагогічних наук доцент кафедри режисури та хореографії Кузик О.Є

з  темою семінару  «Сучасний танець та його сучасні парадигми»

Зустріч тривала півтори години понад 100 учасників-слухачів, цікава дискусійна тема, питання, обговорення.

Слідкуйте за нашими анонсами. До наступних зустрічей

Все буде Україна.

Слава Україні