Пропозиція щодо стажування викладачів

14.05.2016 | 18:13

Шановні викладачі!

mevlana

Програма обміну Mevlana (Туреччина)

Програма академічної мобільності “Mevlana” запроваджена Радою вищої освіти Турецької Республіки. Вона передбачає академічний обмін з турецькими університетами на основі конкурсного відбору учасників. Усі питання, що стосуються фінансування, підписання угод між турецькими та закордонними університетами, відбору кандидатів на участь в академічному обміні контролює Рада вищої освіти. Опис програми академічної мобільності ”Mevlana” можна знайти за інтернет-адресою: http://mevlana.yok.gov.tr

Львівський національний університет імені Івана Франка є партнером проекту програми “Mevlana” з університетом Сельчук (м. Сельчук) в Туреччині. Відповідно до умов проекту викладачі ЛНУ імені Івана Франка (5 осіб) мають можливість пройти стажування в рамках проектної співпраці впродовж 3 місяців в університеті Сельчук в 2016-2017 н.р.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути викладачами ЛНУ імені Івана Франка;

– володіти турецькою або англійською мовою не нижче рівня В1.

Переможцям конкурсу виплачуватимуть щомісячну стипендію. Кожен учасник програми самостійно покриває витрати на страхування та витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності.

Інформаційна довідка про програму: http://international.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2016/04/Mevlana-Infosheet-for-IFNUL-2016.docx (англійською мовою)

https://www.selcuk.edu.tr//dosyalar/files/329/TRİLANPROJE3.pdf (турецькою мовою)

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 25 квітня 2016 року (включно) зв’язатися з координаторами програми Mevlana на факультетах в університеті Сельчук та надіслати їм такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:

аплікаційну форму (заповнювати тільки в електронному вигляді). Прохання ознайомитися з переліком спеціальностей за якими можна пройти стажування в рамках проектної співпраці.

● резюме/ СV (формат Europass) ;

● план стажування/проектної співпраці та інші допоміжні документи пов’язані зі стажуванням.

Контактна інформація:

Selcuk University Mevlana Exchange Program Coordinator

E-mail: mevlanadp@selcuk.edu.tr

За матеріалами Відділу міжнародних зв’язків