Програма тренінгів, які будуть проходити у рамках Дня кар’єри ЄС

18.09.2018 | 18:47

Шановні колеги!

До Вашої уваги – Програма  тренінгів,
які будуть проходити у рамках Дня кар’єри ЄС

EUROPEAN CAREER WORKSHOPS

Львівський національний університет імені Івана Франка та Інформаційний центр Європейського Союзу організовують «День кар’єри ЄС» (EU Career Day 2018), що відбудеться 26 вересня 2018 року у приміщенні ЛНУ ім. Івана Франка за адресою: вул. Університетська, 1, м. Львів.

«День кар’єри ЄС» – це захід, що має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі. Під час заходу гості зможуть отримати інформацію та практичні знання, що знадобляться у професійній діяльності, дізнатися про наявні вакансії європейських та українських компаній, що працюють в Україні, можливості навчання і стажування за кордоном, а також отримати консультації від представників комерційних компаній та неурядових організацій.

«Дні кар’єри ЄС» є складовою великого інформаційного проекту Представництва ЄС в Україні «ЄС: вибір молодого покоління України».

В рамках Дня кар’єри ЄС проводитимуться навчальні тренінги для учасників та Мотиваційна конференція на тему: «Міжнародні кар’єрні виклики для української молоді».

Запрошуємо до співпраці та участі студентів і випускників, молодіжні організації, міжнародні організації, компанії-роботодавців, ЗМІ, усіх зацікавлених.

Детальніше про захід можна дізнатися за посиланням

https://goo.gl/6bECz9

За більш детальною інформацією та для обговорення Вашої участі звертайтесь, будь ласка, до координаторів заходу:

Ірина Сновидович,
Керівник відділу сприяння працевлаштуванню
студентів та випускників ЛНУ ім. І. Франка
тел.+38 0955944134
Lnucareerforum@ukr.net

Маріанна Кохан,
Співорганізатор Дня кар’єри ЄС та
координатор Мотиваційної конференції
тел. +38 0963170796
marianna.kokhan@gmail.com

Наталія Антонюк
Кординатор ІЦ ЄС у м. Львові
тел.+38 679682794
nantonyk@yahoo.com