Про поселення в гуртожиток ЛНУ

15.08.2016 | 19:05

     До 20 серпня першокурсники можуть подати заяву на поселення в гуртожиток

Уже відомі імена абітурієнтів, які з 1 вересня поповнять лави студентів Львівського національного університету імені Івана Франка. Ті першокурсники, які живуть не у Львові, мають можливість поселитися у гуртожитках Університету.

Студентське містечко ЛНУ ім. І. Франка – це вісім гуртожитків, розташованих на вул. Пасічна, вул. Медової Печери та вул. Плужника.

Якщо абітурієнт хоче жити у гуртожитку, він повинен до 20 серпня подати заяву завідувачеві гуртожитку. До 31 серпня рекомендовані до поселення особи мають заплатити за проживання та здати завідувачеві відповідного гуртожитку копію квитанції про оплату і дві фотокартки 3 на 4.

На підставі списків осіб, рекомендованих до поселення, адміністрація студентського містечка спільно із деканатами факультетів, дирекціями коледжів ІПОДП формують до 15 вересня наказ ректора про поселення студентів у гуртожиток. Відповідно до цього документа, на підставі виданої довіреності ректором Університету, директор студентського містечка укладає із студентами угоду на проживання у гуртожитку і видає ордер на житлову площу. Такі студенти зможуть отримати перепустку на право входити в гуртожиток у завідувача відповідного гуртожитку.

за матеріалами lnu.edu.ua

139