Про корпоративну електронну пошту

04.08.2017 | 11:08

Шановні колеги!

У зв’язку із запланованим широкомасштабним розгортанням послуг хмарного продукту Microsoft Office 365, що забезпечить Вам доступ до безкоштовних хмарних офісних сервісів, а саме:  до якісної корпоративної електронної пошти, авторизований доступ до WI-FI-мережі, автоматизація доступу до середовища електронного навчання, авторизований доступ до певних комп’ютерних класів, просимо Вас пройти реєстрацію на сайті за адресою:

http://form.lnu.edu.ua

Увага!

  • Поля з зірочкою заповнити обов’язково.
  • Ідентифікаційий номер необхідний тільки для аутентифікації працівників та студентів університету  і у базі НЕ ЗБЕРІГАЄТЬСЯ.
  • Пароль входу на нову університетську електронну пошту буде вислано на Вашу приватну пошту, а використання цих сервісів стане можливим пізніше, про що ми Вас додатково поінформуємо.

Звертаємо Вашу увагу, що для користувачів електронної пошти університету (домени lnu.edu.ua та franko.lviv.ua) реєстрація є обовязковою. Після перенесення корпоративної електронної пошти на нову платформу вони не матимуть доступу до своїх електронних скриньок, поки не пройдуть реєестарцію.

Перехід на нову платформу планується здійснити у вересні 2017 року.

Джерело