Премія Університету “За інноваційне використання цифрових інструментів/ресурсів в навчальному процесі”

01.06.2020 | 18:20

Цьогоріч у Львівському національному університеті імені Івана Франка буде вперше присуджено премію “За інноваційне використання цифрових інструментів/ресурсів у навчальному процесі”. Володарем премії стане викладач/викладачка Університету, який/яка з особливим ентузіазмом використовує цифрові процеси в своїх навчальних курсах, створюючи для студентів/студенток дидактично обґрунтовані, нові та ширші навчальні можливості. Завдання такої премії – зробити якісне цифрове навчання в Львівському національному університеті імені Івана Франка більш видимим і представити приклади вдалих практик ширшій аудиторії.

 

Подання заявки

Не лише дистанційне навчання, зумовлене поширенням Covid-19, спричиняє впровадження цифрових технологій у навчальний процес. Ми знаємо, що ще задовго до впровадження карантину у Львівському національному університеті  імені Івана Франка існували успішні  приклади ефективного навчання з використанням цифрових технологій! Можливо, до категорії викладачів, які провадили таке навчання, належите і Ви?

 

Ви використовуєте в навчальному процесі платформу Moodle, проводите запис аудіо- та відеоматеріалів, перевіряєте знання студентів за допомогою онлайн-тестів? Ви знаєте, що таке blended learning і використовуєте цифрові методи як доповнення до класичних підходів? Тоді подавайте заявку на участь у нашому конкурсі!

 

Право на подання заявки мають усі викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка. На конкурс можна подавати навчальний курс, який Ви викладали у зимовому семестрі 2019/2020 або ж  викладаєте у літньому семестрі 2019/2020.

 

Термін подання онлайн-заявки – 27 червня 2020 року. Будемо раді Вашим заявкам і бажаємо Вам успіху!

 

Подати заявку

детальніше…