Покращіть свою англійську й готуйтеся до IELTS за допомогою безкоштовного онлайн курсу

08.02.2019 | 17:36
British Council Ukraine пропонує:

Вдоскональте англійську і підготуйтеся до IELTS із цим безкоштовним онлайн-курсом.

Цей онлайн курс, що триває шість тижнів рекомендовано усім, хто хоче складати IELTS, а також усім, хто вивчає мову і хоче скористатися порадами та рекомендаціями, наведеними в курсі.

Курс зосереджено на тесті IELTS test (International English Language Testing System).  IELTS це найпопулярніший у світі іспит з англійської мови для вищої освіти та еміграції. IELTS приймається у більш ніж 10.000 організацій у всьому світі, в тому числі університетах та інших установах.  Більш ніж 2.9 мільйони тестів IELTS склали протягом минулого року у всьому світі.

Цей курс проведе вас через кожну складову тесту IELTS – читання, письмо, говоріння та аудіювання. На кожній стадії ви отримаєте поради від нашого відео-вчителя і команди досвідчених екзаменаторів IELTS. Вас також попросять поділитися досвідом та порадами з іншими студентами.

До кінця курсу ви:

  • Будете ознайомлені з усіма частинами тесту IELTS
  • Отримаєте поради, щоб досягти своїх цілей
  • Зрозумієте, як складено тест IELTS
  • Матимете можливість бути оціненими іншими студентами

Британська Рада має 80-річний досвід роботи в галузі викладання англійської мови та іі оцінювання  і адмініструє IELTS тести в більш ніж 100 країнах світу. Цей курс надзвичайно всеосяжний і гнучкий одночасно. Він забиратиме до двох годин вашого часу в тиждень, тому ви можете практикувати його  в будь-який зручний для вас час.

детальніше…