Перегляньте сайт про українську традиційну музику

23.10.2020 | 11:57
Це перший в Україні сайт про традиційну музику –  http://rysproject.com
Нарешті у традиційно музичної спільноти буде своя платформа, де можна буде збирати досягнення і думки різних людей. Це збірка знань і точок зору, які відображають те, чим дише і куди розвивається традиційномузична спільнота сьогодні.
✨ Зараз ви знайдете тут розділи із подкастами, лекціями, які постійно додаються, зовсім незабаром саме тут запуститься перший онлайн-курс із гри на традиційному інструменті — бубні (із ексклюзивними додатковими матеріалами та фонограмами для самостійних занять!), з’являться анонси офлайн-курсів та подій.
Усе зручно і структуровано, щоби ви легко знаходили улюблені матеріали, або у потрібний момент могли просто скинути подрузі чи другові (а також колезі, партнерам, мамі, бабусі, старшій сестрі, яка давно переїхала в Канаду і коту) це посилання і через кілька кліків він/вона уже навернулися у традиційно
музичну віру ?
Ну і просто щоби зайти і попишатися тим, як багато традиційно
музична спільнота досягла за останні 40 років, і які ми всі з вами круті!

Дякуємо

Український культурний фонд

за можливість втілити цю мрію!

? На цьому ми не плануємо зупинятися. Зараз існує проблема із тим, що живі знання про традиційну музику, найсвіжіші знахідки і важливі особисті інтерпретації поширюються переважно через соцмережі, найпалкіші обговорення відбуваються теж там. Але океан контенту скоро змиває ці дописи, і за кілька тижнів їх уже неможливо знайти у стрічці, окрім того, їх «не бачить» google. А як відомо, якщо google щось не бачить, значить, його не існує ?
Тому незабаром ми також плануємо відкрити на сайті розділ зі статтями та колонками, не видання, а інструмент, яким спільнота зможе користуватися за потреби і на свій розсуд: дослідники, культурні менеджери, експерти з комунікацій зможуть поділитися своїми відкриттями та ефективними практиками із широкою аудиторією, а музиканти, співаки та початківці зможуть підняти злободенні питання і висловити свою думку. Цінний досвід буде акумулюватися, країна знатиме своїх героїв, традиційна музика матиме живе обличчя. Тому багато чого ще попереду, будемо ділитися новинами.