«ПАМ’ЯТЬ, ЩО ЖИВЕ СТОЛІТТЯМИ» ГОЛДРИЧ ОЛЕГ СЕМЕНОВИЧ

14.11.2022 | 20:36
«ПАМ’ЯТЬ, ЩО ЖИВЕ СТОЛІТТЯМИ» ГОЛДРИЧ ОЛЕГ СЕМЕНОВИЧ (12.11.1938 – 01.10.2008)
Кафедра режисури та хореографії факультету культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка продовжує Науково-мистецький проект “Визначні події та видатні постаті в українській хореографії ХХ століття: жива пам’ять”.
17 листопада о 13.30 год. відбудеться мистецький діалог-вшанування творчого доробку знаного в Україні хореографа, педагога, хореолога -дослідника народного танцю і митця-наставника для сотень хореографів Галичини і України – Олега Голдрича.
Дієвий та збережений архів педагогічної і творчої спадщини є фундаментальним професійним надбанням для молодих хореографів і методичним дороговказом фахової зрілості http://goldrych.lviv.ua/
12.11.2022р. вшановуємо пам’ять про Людину, Педагога, Митця, Хореолога коротким спомином подій, які відбулися в день Його 70-річчя, на жаль без Олега Семеновича. Однак велике бажання зібрати у цей день всіх рідних і однодумців хореографічної справи стало реальністю, а продовження памяті на вшанування Маестро танцю є Його заповітом: ««Ти молоді дарував тепло, красу і радість, Вона ж тобі взамін – вічний спокій і пам’ять»
Голдрич О С._РЕКВІЄМ ПАМ’ЯТІ ч 1
Голдрич О.С._РЕКВІЄМ ПАМ’ЯТІ ч 2
Окремі штрихи особливої любові Олега Голдрича до Народного ансамблю пісні і танцю «Черемош» ЛНУ імені Івана Франка
Голдрич О С Ансамбль Черемош 1993
Голдрич О С Нероденко В М 1993
Всі бажаючі зможуть доєднатися до заходу через ZOOM посилання або згодом у You Tube (слідкуйте за інформацією)