Освітньо-науковий проєкт «Хореографічне мистецтво в Україні та світі: традиції та тенденції розвитку»

25.10.2023 | 13:06

Освітньо-науковий проєкт «Хореографічне мистецтво в Україні та світі: традиції та тенденції розвитку»

 

1 листопада – 16 грудня 2023 року                                                                          Львів

 

Реалізується в циклі освітньо-наукових проєктів та мистецько-творчих форумів з хореографічного мистецтва кафедри режисури та хореографії факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка

1 листопада – 16 грудня 2023 року відбудеться освітньо-науковий проєкт «Хореографічне мистецтво в Україні та світі: традиції та тенденції розвитку». Упродовж встановленого терміну лектори Львівського національного університету імені Івана Франка та інших ЗВО України, професіонали-практики ділитимуться з учасниками проєкту своїм досвідом у різних сферах хореографічного мистецтва, що сприяти підвищенню професійної кваліфікації слухачів та обміном знання в багатьох актуальних питаннях зі спеціальності «Хореографія».

Організатори:

  • Факультет культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка;
  • Кафедра режисури і хореографії факультету культури і мистецтв;
  • Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих вчених факультету культури і мистецтв;

Мета: освітньо-науковий проєкт «Хореографічне мистецтво в Україні та світі: традиції та тенденції розвитку» реалізується для професійного розвитку та забезпечення якості освітніх та наукових заходів у сфері хореографічного мистецтва.

Основні тематичні напрямки роботи науково-методичного семінару:

  • Зміни у навчальній програмі «Народний танець» у зв’язку з деколонізацією освітніх практик та подолання кризи постколоніального впливу на українське хореографічне мистецтво.
  • Хореографічно-лексичні особливості виконання танців етнічних груп західних регіонів Укра]ни.
  • Методологія та структура написання наукових статей, тез.
  • Український народно-сценічний танець та процес його з’єднання або об’єднання з напрямками сучасного танцю: стилізація, фольк-джаз танець, фольк-модерн танець.

Формат проведення: змішана форма (очна, дистанційна).

Фінансові питання: усі витрати, пов’язані з перебування учасників на науково-методичному семінарі практикумі (проїзд, проживання, харчування, виготовлення друкованих матеріалів) за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

Участь у проєкті: за умови обов’язкової попередній реєстрації (кількість місць обмежена).

Підсумки: виконавши усі умови освітньо-наукового проєкту «Хореографічне мистецтво в Україні та світі: традиції та тенденції розвитку», учасники отримають сертифікати із значеними темами лекції, годинами та кредитами.

Теми лекцій, семінарів та майстер класів, а також розклад заходів буде повідомлено учасникам після реєстрації. Оргкомітет залишає за собою право змінювати порядок проведення заходів і вносити зміни в тематику лекцій.

Електронна форма реєстрації

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-6e0jacKcArMluDQh80JkYFSnYmeIYoP-swWdT8aDVESPEQ/viewform