Опитування про цифрові технології в освіті

22.01.2020 | 10:59
Шановні колеги!

Спільна мета Байройтського університету та Львівського національного університету імені Івана Франка в проекті „Learnopolis” – це підтримка цифрового навчання і створення відповідних концепцій та інструментів, адаптованих до потреб університетів і користувачів. В проекті„Learnopolis” такі процеси, як впровадження цифрових технологій, інтернаціоналізація та інновація поєднано у трьох базових модулях. Ми спільно розвиваємо базові курси, випробовуємо можливості використання цифрових технологій у різних дисциплінах і прагнемо використовувати неймовірний інноваційний потенціал наших регіонів. Створені в такий спосіб структури, інтенсифікація обміну знаннями та налагодження міжлюдських взаємин сприятимуть водночасподальшій інтенсифікації німецько-української співпраці.

Хочемо повідомити, що в університеті зараз реалізується проект Learnopolis, що спрямований на активніше впровадження та ефективне використання цифрових технологій та інструментів в навчальному процесі в Львівському національному університеті Івана Франка.

Деталі щодо проекту можете довідатися за посиланням:  https://learnopolis.net/

 

В рамках проекту проводиться опитування щодо використання цифрових технологій в освітньому процесі. Дуже просимо Вас приділити кілька хвилин та пройти опитування:

https://forms.gle/7VSqnchxSCaj32n16