ОНЛАЙН СЕМІНАР НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНСТВА КВАЛІФІКАЦІЙ:«МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД РОЗРОБЛЕННЯ ГАЛУЗЕВИХ РАМОК КВАЛІФІКАЦІЙ ТА ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ».

28.04.2021 | 15:44

Шановні колеги!

Успішне впровадження Національної рамки кваліфікацій на галузевому рівні можливе тільки через галузеві рамки кваліфікацій. Саме вони визначають на національному рівні загальні вимоги до результатів навчання у певній галузі освіти, а на наднаціональному рівні – забезпечують встановлення відповідності вітчизняних і міжнародних кваліфікацій.
❗Однак успішне впровадження галузеві рамки кваліфікацій можливе тільки у випадку якнайширшої імплементації такої норми у вітчизняне законодавство.
👉Основними причинами певної невизначеності по відношенню до галузевої рамки кваліфікацій наразі є: відсутність чіткого означення даної дефініції у національних документах сфери кваліфікацій та відсутність чіткого алгоритму на запровадження чи внесенні змін у всіх необхідних документах.
👍 Вирішення зазначених проблем дасть можливість впроваджувати галузеву рамку кваліфікацій, що полегшить визнання вітчизняних кваліфікацій на міжнародному рівні Пропонуємо переглянути  ОНЛАЙН СЕМІНАР НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНСТВА КВАЛІФІКАЦІЙ:«МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД РОЗРОБЛЕННЯ ГАЛУЗЕВИХ РАМОК КВАЛІФІКАЦІЙ ТА ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ»
https://www.facebook.com/nakgovua/videos/142460507847875