Онлайн-подія Хабу бібліотечних інноваторів Occupy Library Innovators Hub

27.01.2021 | 17:31

Шановні колеги!

ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує взяти участь черговій події Хабу бібліотечних інноваторів Occupy Library Innovators Hub, що відбудеться 29 січня 2021 р. о 15.00.

Occupy Library ® 2020 – це незалежний захід, організований 22-25 вересня 2020 р. Progress Foundation (Румунія) за підтримки Next Library®. Він об’єднує інноваційні ідеї, що впроваджуються в бібліотеках Центральної, Східної Європи, Чорноморського, Кавказького та Каспійського регіонів, створює віртуальний простір для обміну прогресивним досвідом та підтримує найкращі ідеї як зробити бібліотеки більш залученими у своїх спільнотах. У конференції взяли участь понад 750 учасників, у т.ч. 95 спікерів з 25 країн.

Черговий вебінар Occupy Library Innovators Hub присвячено сторітеллінгу – «Бібліотеки круті? Доведи це! Як розповідати історії на основі даних та доказів».

Вебінар підготовлено EIFL (Electronic Information for Libraries) Public Library Innovation Programme та IFLA (The International Federation of Library Associations and Institutions). Спікери з цих міжнародних організацій розкажуть, які дані про послуги або програми мають збирати бібліотеки та як використовувати ці дані, аби розповідати переконливі історії.

Вебінар проходитиме англійською мовою. Запрошуються бібліотекарі та представники громадських і неурядових організацій.

Участь у вебінарі безоплатна за умови реєстрації тут.

Ця подія є частиною проєкту Occupy Library Innovators Hub, що впроваджується Progress Foundation (Romania), у партнерстві з Центром культурного менеджменту (Україна), ВГО Українська бібліотечна асоціація (Україна), EduAct (Greece), Library Association of Moldova (Moldova), National Library of Moldova (Moldova), Ashoka România (Romania) and National Library of Romania (Romania) в межах «Black Sea NGO Forum Sub-granting Scheme For Activities That Support The Development Of CSO Regional Networks», проєкту «Building CSO Capacity for Regional Cooperation within the Black Sea Region» від Romanian NGDO Platform – FOND за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Українська бібліотечна асоціація