Науково-методичний семінар практикум кафедри режисури та хореографії «Підходи до хореографічної освіти в США і Україні: спорідненість та відмінність»

12.03.2023 | 19:58

16 березня (четвер) 2023 року                                                           Початок 8:30

 

Науково-методичний семінар практикум кафедри режисури та хореографії

Лектор Марія Бакало

Тема діалогу «Підходи до хореографічної освіти в США і Україні: спорідненість та відмінність»


Викладачка кафедри танцю Університету Каліфорнії Ріверсайд (США), голова громадської організації ”Простір сучасного танцю”.

Здобувачка ступеню магістра мистецтв освітня програма ”Експериментальна хореографія” Університету Каліфорнії Ріверсайд. Випускниця кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка, магістр філології (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського).

У своїй роботі досліджує зміни колективної та індивідуальної тілесності внаслідок культурних травм, таких як війна, теракти, геноцид. Порушує питання впливу танцю на соціальну канву суспільств, і зворотно. Співпрацювала як хореографка, перформерка з культурними інституціями Німеччини, Австрії, Литви, Італії, Великої Британії, США. Як голова громадської організації ”Простір сучасного танцю”, спрямовує діяльність на сприйняття та розвиток сучасного танцю в Україні.

Он-лайн лекція платформа : Zoom https://us05web.zoom.us/j/84804281894?pwd=dHZ0TDBvdWlQd2FnTXlnYksvUUd3Zz09

Ідентифікатор конференції: 848 0428 1894

Код доступу: 024