МАЙСТЕР КЛАС «ХОРЕОГРАФІЧНА ЛЕКСИКА ГРУЗИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТАНЦЮ: ОСОБЛИВОСТІ ВИКОНАННЯ»

12.11.2023 | 07:59

ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ ПРАКТИКУМ (МАЙСТЕР КЛАС) «ХОРЕОГРАФІЧНА ЛЕКСИКА ГРУЗИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТАНЦЮ: ОСОБЛИВОСТІ ВИКОНАННЯ»

 16 листопада 2023 року

Реалізується в циклі освітньо-наукових проєктів та мистецько-творчих форумів з хореографічного мистецтва кафедри режисури та хореографії факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка

URL: https://youtu.be/j9gLigkw178

 16 листопада 2023 року відбудеться освітньо-науковий практикум (майстер клас) «Хореографічна лексика грузинського народного танцю: особливості виконання».

Організатори:

  • Факультет культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка;
  • Кафедра режисури і хореографії факультету культури і мистецтв;
  • Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих вчених факультету культури і мистецтв;
  • Асоціація випускників кафедри режисури і хореографії.

Під час майстер класу буде організований благочинний збір коштів на придбання реанімобілю для 116 ОМБр медичного пункту 2 батальйону медикині Наталі Куспись, бригада якої постраждала внаслідок ворожого обстрілу.

Лектор: Темур Татішвілі – керівник ансамблю грузинського танцю «Чугуртма» Державного університету м. Горі, голова спілки хореографів регіону Картлі, організатор міжнародних фестивалів в Грузії (м. Горі, Грузія).

Мета: освітньо-науковий практикум (майстер клас) «Хореографічна лексика грузинського народного танцю: особливості виконання» реалізується для викладачів та здобувачів вищої освіти кафедри режисури та хореографії та всіх бажаючих для професійного розвитку та забезпечення якості освітніх та наукових заходів у сфері хореографічного мистецтва.

Основний тематичний напрям роботи науково-методичного семінару:

  • Хореографічно-лексичні особливості виконання танців етнічних груп регіонів Грузії.

Формат проведення: очна.

Адреса. м. Львів, вул. В. Стефаника, 16,а кафедра режисури та хореографії.

Фінансові питання: усі витрати, пов’язані з перебування учасників на освітньо-науковому практикумі (майстер класі) (проїзд, проживання, харчування, виготовлення друкованих матеріалів) за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

Деталі за номером: +38067 143 27 71