Конференція студентів ЛНУ імені Івана Франка

16.05.2021 | 22:14
До уваги здобувачів освіти університету!
Конференція студентів ЛНУ імені І. Франка відбудеться вже ЗАВТРА, 17 травня 2021 р., об 11:00 на онлайн-платформі «Microsoft Teams».
Відвідати конференцію ви можете за посиланням😉https://bit.ly/2RpO3bJ
Студентський уряд LNU

На зображенні може бути: текст

⚠️ 17 травня 2021 р. о 12 годині відкриється реєстрація виборців та доступ до голосування. Закриється реєстрація о 18:01. Взяти участь в голосуванні можуть усі охочі студенти Львівського національного університету імені Івана Франка!

Щоб проголосувати потрібно перейти за посиланням на Microsoft-форму та вказати реєстраційні дані, а саме прізвище, ім’я, по батькові, адресу корпоративної скриньки, факультет та академічну групу.

Впродовж 20 хвилин після обробки та перевірки інформації, на вашу корпоративну скриньку прийде лист з посиланням на анонімне голосування!

❗️Важливо❗️

Проголосувати студент має можливість лише за допомогою свого облікового запису Microsoft (корпоративної пошти). Проголосувати можна лише один раз!

Проголосувати ви можете як вдома за допомогою комп’ютера чи телефона, так і за відсутності такої можливості можете скористатися комп’ютерами в 116 аудиторії з нашою допомогою!

У разі виникнення питань звертайтеся за електронною адресою: lnu.stud.vote@gmail.com
Або в 116 аудиторію!

Усе буде Чесно. Прозоро. Справедливо.