ІI Міжнародна науково-практична конференція «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення»

23.01.2020 | 16:38

Шановні колеги!

 

ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує взяти участь у 2-й Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення», яка відбудеться 2-3 квітня 2020 р. у Науково-технічній бібліотеці ім. Г. І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, 37.

Міжнародна науково-практична конференція

Конференція розрахована на керівників та провідних фахівців бібліотек, інформаційних, освітніх та соціокультурних установ.

Організатори конференції: Науково-технічна бібліотека Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського та ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Робочі мови конференції: українська та англійська.

Реєстрація участі – до 10 лютого 2020 року за посиланням.

Реєстраційний внесок, проїзд, проживання та харчування оплачують учасники. Оргкомітет надає допомогу в бронюванні готелю та оформленні офіційних листів-запрошень.

Для включення Вашої доповіді чи виступу до програми конференції та/або збірника матеріалів необхідно надіслати матеріали до 10 лютого 2020 року на адресу: conference@library.kpi.ua. Умови опублікування доповідей та виступів у збірнику матеріалів науково-практичної конференції (електронне видання) – на сайті.

Детальна інформація в інформаційному листі.

 

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua